Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vincken ziet het enthousiasme eraf spatten

Vincken ziet het enthousiasme eraf spatten

Jimmy Calderwood drukt zijn stempel direct op de trainingen van De Graafschap. De spelers lijken zichtbaar op te leven. 'Het enthousiamse spat er af. Ja, dat heeft wel met de trainer te maken, hoewel spelers zich natuurlijk ook weer willen laten zien', reageert Tim Vincken na de zondagtraining.

Tijdens de trainingen was de sfeer goed. Calderwood manifesteerde zich nadrukkelijk. 'Hij motiveert, je hoort hem veel en hij zit er kort bovenop. Zijn coaching is soms negatief en dan weer positief. En ja, ook vaak met een lach. Maar in de meest simpele trainingsvormen zit veel beleving. Dat heb je kunnen zien', aldus Vincken die tegen Jong PSV in de basis staat.

Vincken vindt dat De Graafschap een juiste beslissing heeft genomen door van trainer te wisselen. 'Dit is belangrijk voor het team. Het afgelopen half jaar was gewoon vervelend, maar daar staat nu een streep onder en dit is wel de manier om dat te doen', meent de vleugelspits.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X