Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap slaat deal met Jansen af

De Graafschap slaat deal met Jansen af

SC Cambuur wil Anco Jansen graag per direct overnemen van De Graafschap, maar heeft daar geen grote transfersom voor over.

De club uit Leeuwarden wil wel de spelers Oebele Schokker en Martijn Barto verhuren aan De Graafschap plus een klein geldbedrag. De deal heeft echter geen kans van slagen. 'Dat zullen wij niet doen', reageert directeur Henk Bloemers kort en krachtig. 

Het contract van de 24-jarige spelverdeler loopt af. Jansen wil graag tussentijds vertrekken. 'Het is niet zo dat hij persé moet blijven. Als er een goed bedrag geboden wordt, is alles mogelijk', zegt technisch manager Roland Vromans. 'Maar op dit moment is er behalve Cambuur niets concreet.' Volgens Bloemers ligt het eerder in de lijn van de verwachtingen dat De Graafschap een éénzijdige optie in de verbintens van Jansen zal lichten. 'Dat lijkt me wel. We zouden natuurlijk gek zijn om dat niet te doen.'

Door de penibele financiële situatie heeft De Graafschap tegelijkertijd behoefte aan geld. De vraagprijs voor Jansen ligt naar verluidt rond de drie ton. Een half jaar geleden strandde een transfer van de aanvaller op het laatste nippertje tijdens de slotdag van de transferwindow. Celtic, Roda JC en NAC Breda wilden Jansen graag binnenhengelen, maar tot een akkoord kwam het steeds niet.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X