Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jaqueline Bolder krijgt gewonnen wedstrijdshirt

Jaqueline Bolder krijgt gewonnen wedstrijdshirt

Als winnaar van de Twitter-actie op www.superboeren.nl ontving Jaqueline Bolder uit Doetinchem de bijbehorende prijs: het wedstrijdshirt met handtekeningen. Dit gebeurde voor de wedstrijd De Graafschap – ADO Den Haag.

Volgers van onze Twitter (twitter.com/superboerennl) konden meedingen naar het prachtige shirt, welke verloot zou worden op het moment dat het aantal van 1250 volgers zou worden bereikt. Een kleine 160 mensen mengden zich in de strijd met Jaqueline Bolder als uiteindelijke winnaar.

Het shirt, dat beschikbaar werd gesteld door Schuurman Schoenen, werd enthousiast in ontvangst genomen door Jaqueline. Natuurlijk werd ook de aansluitende wedstrijd bekeken.

De actie mag een succes worden genoemd en inmiddels is het aantal volger op Twitter opgelopen tot bijna 1350. Ben jij ook actief op Twitter? We zijn te vinden op twitter.com/superboerennl

Wellicht houden we in de toekomst wederom een Twitteractie.

Volgende wedstrijd De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

De Graafschap

De Graafschap

Zondag 24 januari, aanvang 12:15 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter