Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Topscorer De Graafschap wil zekerheid

Topscorer De Graafschap wil zekerheid

Piotr Parzyszek is nog niet rond met de Portugese topclub Benfica. De spits van De Graafschap moet ook de medische keuring nog doorstaan. 'Ik ben helemaal nog niet in Lissabon geweest. De hele week heb ik hier getraind. De clubs zijn akkoord, maar ik ben dat zelf nog niet', stelt de Poolse aanvaller die graag duidelijkheid wil verschaffen.

'Ik lees van alles, maar het gaat allemaal niet zo snel. Ze zullen aan mijn eisen moeten voldoen en ook andere details wil ik goed verzekerd hebben op papier. Benfica is een droomclub. Een hele grote club ook met veel contractspelers, maar ik wil daar niet in een benauwde situtatie komen. Het gaat om mijn toekomst, het is pas mijn eerste transfer en ik wil alles zeker weten.'

Parzyszek kan voor 4,5 jaar tekenen en de bedoeling is dat hij het huidige seizoen afmaakt in Doetinchem. 'Dat is ook een voorwaarde die ik in ieder geval ingevuld wil zien', zegt de pas 20-jarige spits die met 16 goals topscorer is in de eerste divisie. Naar verluidt zou Benfica 650.000 euro betalen aan De Graafschap voor Parzyszek van wie het contract nog doorloopt tot medio 2016.

Overigens komt de spits dit kalenderjaar niet meer in actie voor De Graafschap. Parzyszek is voor twee duels geschorst. Komend weekend gaat hij eerst op vakantie naar zijn vaderland Polen.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Den Bosch

FC Den Bosch

Vrijdag 23 februari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)