Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Den Bosch-thuis

In aanloop naar… FC Den Bosch-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Met nog twee thuiswedstrijden voor de winterstop komt De Graafschap komende zaterdag uit tegen FC Den Bosch. Dit affiche begint om 18:45 uur. Een week later volgt op hetzelfde tijdstip de ontmoeting met Helmond Sport.

- Voor het duel met FC Den Bosch is Van den Kerkhof aangesteld als scheidsrechter. Zijn assistenten zijn Dobre en Ketting. De vierde official is Thijs.

- Het team van coach Ruud Kaiser staat op een veertiende plek met 26 punten. De eerste vijf wedstrijden van het seizoen gingen gelijk op. Daarna volgden twee nederlagen en werd er op 15 september voor het eerst een wedstrijd gewonnen van FC Oss (0-1).

- Vorige week zaterdag wist FC Den Bosch met 1-0 te winnen van VVV-Venlo door een treffer van Erik Quekel, tevens clubtopscorer met zeven doelpunten.

- Door de twee overwinningen in de derde periode vinden we FC Den Bosch terug als lijstaanvoerder in deze stand. Ook Willem II bevat de totale zes punten. De Graafschap staat op plek drie met vier punten.

- Dit seizoen in de vijfde speelronde wist Tim Bakens voor de 2-2 aan te tekenen in Den Bosch. Benjamin van den Broek, Piotr Parzyszek maakte de gelijkmaker en Jelle de Bock waren de andere doelpuntenmakers.

- De ploeg van coach Pieter Huistra wist vorige week vrijdag een punt te pakken tegen koploper FC Dordrecht. Anco Jansen zorgde na 24 minuten voor de openingstreffer. Dordt maakte vier minuten later uit een vrije trap echter gelijk. De meegereisde supporters zorgden voor een goede sfeer in Dordrecht.

- Vorig seizoen werd er op De Vijverberg een 3-0 overwinning geboekt door de thuisploeg. Tim Vincken en twee keer Anco Jansen waren trefzeker tegen FC Den Bosch.

Nieuws van SV Superboeren

- Bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2014? Wellicht past de De Graafschap Clubpolis van Menzis bij u. Klik op banner op de website voor meer informatie! Of klik hier.

- Bij het D'ran! Magazine dat recent aan al onze leden is verstuurd, zit een formulier in. Wij vragen u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kan ook via info@superboeren.nl.

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 77,35

Gelijkspel: 16,48

Nederlaag: 6,18

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X