Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Heldenonthaal bezorgt 'De Kist' heimwee

Heldenonthaal bezorgt 'De Kist' heimwee

Simom Kistemaker was afgelopen maandag even terug in de Achterhoek en bij De Graafschap. De immer populaire oefenmeester kreeg een groots onthaal bij Paddy’s Food & Drinks in de Doetinchemse binnenstad.

De trainer die in het seizoen 1990/91 met De Graafschap ongeslagen kampioen werd, was samen met Hans Kraay jr de hoofdgast tijdens een supporterscafé in de stampvolle kroeg. De ontvangst liet Kistemaker niet koud. 'Als je twintig jaar weg bent bij een club en je krijgt zo'n ontvangst, dan is dat geweldig! Daar krijg je wel een brok van in je keel. Ik had vandaag voor het eerst heimwee' , sprak de hoofdpersoon bij binnenkomst.

Wat volgde was een avond waar herinneren weer tot leven kwamen, smakelijk verteld door Kistemaker en Kraay. De anekdotes volgden elkaar in rap tempo op waar veelvuldig om werd gelachen, maar ook instemmend werd geknikt.

Na afloop namen Kistemaker en Kraay ruimschoots de tijd voor een praatje en de vele fotomomenten. Deze gedenkwaardige avond werd georganiseerd door Brigata Tifosi en SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X