Beloften op eigen veld onderuit tegen NAC (1-3)

Jong De Graafschap is er niet in geslaagd het thuisduel tegen NAC te winnen. De bezoekers uit Breda waren met 1-3 te sterk.

Jong De Graafschap leverde geen sterke partij af en keek halverwege al tegen een 0-2 achterstand aan. De door De Graafschap nog altijd nauwlettend gevolgde Alex Schalk scoorde de twee treffers voor rust.

Na de thee tilde La Cruz de stand zelfs naar 0-3. Op het kunstgras van VIOD in Doetinchem redde Nathan Kabasele de Doetinchemse eer: 1-3.

De door de mist gestaakte wedstrijd tegen Almere City FC wordt volgende week uitgespeeld. Het gaat hier om het restant van 70 minuten.

Stand Beloften Tweede Divisie B (per 9/12)

6. De Graafschap 10 - 12

- Het speelschema van Jong De Graafschap is hier te downloaden.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.