Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anhangersraod compleet

Anhangersraod compleet

Met de uitverkiezing van Lobke Snippe, Maarten Hagelstein, Geert-Jan Kettelarij en Wim van de Louw is de nieuwe Anhangersroad compleet. Zij behaalden de meeste stemmen in de verkiezing die 19 november afliep.

Namens de sponsoren zijn Ronald Ruesink, Ferry Nahon, Karel-Jan Overbeeke en Menno Koch afgevaardigd. Erelid is Herman Schutte, Derk Haank vertegenwoordigt de stadioneigenaren en good old René Bot vertegenwoordigt de oud-spelers.

Maarten Hagelstein, Ferry Nahon, Wim van de Louw en Herman Schutte zaten ook al in de interim Anhangersraod. De anderen zijn nieuw.

Voorafgaande aan de wedstrijd De Graafschap-FC Emmen hebben de oud-leden afscheid genomen van de nieuwe raodsleden. Interim-voorzitter Jos Sloot, secretaris Ronald Kwaaitaal, Sandra Luijmes en Hans Boesberg waren op uitnodiging van eveneens oud-raodslid Paul Velthorst in de Univé lounge. Een flink aantal nieuwe leden was evenwel verhinderd voor die bijeenkomst. De leden van de anhangersraod hebben zich voorgenomen zo snel mogelijk bijeen te komen.

Een delegatie van de anhangersraod bezoekt vrijdag de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X