Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap aast op Badibanga

De Graafschap aast op Badibanga

De Graafschap doet opnieuw een poging om Ziguy Badibanga los te weken bij Anderlecht. Het gaat om een huurperiode voor de Congolese aanvaller met ook Belgisch paspoort. De 19-jarige vleugelspits was vorige maand ook al in beeld bij De Graafschap, maar de club zag later om medische redenen van hem af. Badibanga raakte in mei geblesseerd aan zijn knie. Belgische media bevestigen nu dat Badibanga opnieuw in beeld is. De Graafschap heeft de technisch vaardige speler onlangs bekeken in een wedstrijd en tijdens een training. Daaruit bleek dat Badibanga op de weg terug is, maar nog wel wat te zwaar is.

Trainer Andries Ulderink verwijst naar technisch directeur Leen Looyen. Eerder gaf de oefenmeester uit Aalten al aan nog graag een extra aanvaller aan te willen trekken. "We hebben wat lijntjes uitgegooid. We zoeken vooral iemand die ook echt een man kan passeren en willen voorin graag wat ruimer in de keuzes zitten", zegt Ulderink. Looyen was zondagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

NEC Nijmegen

NEC Nijmegen

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 16 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker