Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pröpper haalt vertrouwen uit steun Bakens

Pröpper haalt vertrouwen uit steun Bakens

De sfeer bij de spelers van De Graafschap was goed vrijdagavond in de catacomben van De Vijverberg. Vooral de geblesseerde Tim Bakens manifesteerde zich met geintjes en dolletjes. Ook ploeggenoot Robin Pröpper moest er aan geloven toen hij na de 4-0 op Emmen werd geïnterviewd.

'Maar hij helpt me wel', lachte de centrumverdediger serieus. 'Toen ik 2 weken geleden voor het eerst in de basis stond, kwam Tim naar me toe. Als je zo doorgaat, komt het wel goed zei hij.'

Pröpper scoorde de 3-0 en werd ook uitgeroepen tot man van de wedstrijd. 'Een belangrijk moment zo kort na rust. We kregen een corner en het was een goal. Dat is handig, want zij gingen iets opportunistischer spelen. We hebben daarna volwassen de wedstrijd uitgespeeld. Ik denk dat een goede pot was van ons. Ook hebben we de nul gehouden, hoewel er af en toe nog wel wat momentjes waren verdedigend.'

Opvallend was dat een deel van het publiek een kleine groep fans op de Spinnekop-tribune corrigeerde met gefluit toen die schreeuwden om het vertrek van onder meer trainer Huistra. Op dat moment stond De Graafschap al op een ruime voorsprong. 'Ik vond dat wel apart. Je krijgt het een beetje mee, hoort het boe-boe geroep wel. Ik merkte inderdaad dat ze het niet eens waren met elkaar. Vreemd, want elke week krijgen we toch behoorlijk wat kansen. Je staat ook nog eens met 4-0 voor. Dat is eigenlijk nog erger dan dat je achter staat', besloot de Arnhemmer.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X