Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Piotr Parzyszek is uit op revanche

Piotr Parzyszek is uit op revanche

Piotr Parzyszek baalde zaterdag nog flink van de zure nederlaag van De Graafschap tegen FC Eindhoven. 'Het was dramatisch. Het kwartje is compleet de andere kant op gevallen, want we wilden er vanaf het begin vol op klappen. Ook voor het publiek met eindelijk een vol huis. En dan leg je dit op de mat.'

De Graafschap verdedigde allesbehalve scherp en FC Eindhoven had aan vier mogelijkheden genoeg om drie maal te scoren. Volgens Parzyszek zijn er harde woorden gevallen. 'We hebben heel veel gepraat met elkaar, hoewel dat daarvoor ook wel gebeurde. We zijn twee dagen vrij geweest en de koppen zijn nu weer leeg', reageert de Pool die na het duel met Jong Ajax aansluit bij de nationale (jeugd)ploeg van Polen.

Maar eerst wacht maandag op De Toekomst in Amsterdam dus Ajax. De topscorer van de Jupiler League (13 goals) is uit op revanche. 'Als groep zullen we maandag uitstralen dat we ons niet gek laten maken. Ook Dordrecht krijgt nog wel een mindere periode. Wij kunnen nog steeds heel hoog eindigen en daar geloof ik ook heilig in', aldus Parzyszek.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X