Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bijdrage SV Superboeren aan indrukwekkende benefiet

Bijdrage SV Superboeren aan indrukwekkende benefiet

Ruim 2200 mensen bezochten donderdagavond het benefietduel dat De Graafschap er speelde voor de broers Sven en Lesley Udink.De jongens verloren hun ouders bij een brand en explosie waarbij ook het huis totaal werd verwoest.

Op sportpark De Nevelhorst was er voor iedere bezoeker de gelegenheid om een vrije gift te doneren. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. SV Superboeren De Graafschap was met Mascotte Guus aanwezig en ook het bekende gatendoek ontbrak niet.

Guus liet zich maar al te graag fotograferen, maar niet voordat er minimaal 1 euro in de collectebus was verdwenen. Ook op het gatendoek kon door de jeugd worden geschoten. Ook hier raakte de collectebus goed gevuld.

Ook heeft SV Superboeren De Graafschap zelf nog een donatie gedaan. Gevoetbald werd er op deze indrukwekkende avond ook nog: De Graafschap won het 'duel' tegen DVC '26/DVV, waar Sven en Lesley meespeelde, met 0-8, maar dat was op deze emotionele avond bijzaak.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 30 augustus, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker