Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In de dertiende speelronde ontvangt De Graafschap zaterdag 19 oktober hekkensluiter FC Oss. Het duel begint om 16.30 uur.

- Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Otto, die aan beide kanten van het veld geassisteerd zal worden door Ketting en Vandeursen. Vierde official is Paarhuis.

- FC Oss zag maandagavond concurrenten in de onderste regionen Jong PSV (3-0 tegen FC Volendam) en Jong FC Twente (2-0 tegen FC Dordrecht) winnen en afstand nemen van de laatste plek in de Jupiler League.

- Slechts zeven punten werden er tot nu toe behaald door FC Oss. Het team wist tot zes geproduceerde doelpunten te komen en kent, samen met FC Volendam, de meeste tegentreffers, 25 in totaal.

- In het team van hoofdcoach Gert Aandewiel zitten oud-Superboeren als Jochem Jansen, Joep van den Ouweland en Marcel van der Sloot in de selectie.

- Piotr Parzyszek, clubtopscorer met tien treffers, ontbrak in het duel met Willem II (0-0). De Pool maakte zijn debuut met Jong Polen tegen Jong Zweden (2-0 winst) en kwam in de 88e minuut in het veld.

- De laatste twee uitwedstrijden waren tegen concurrenten Sparta Rotterdam (3-0 verlies) en Willem II (0-0), waarin slechts één punt gepakt werd.

- De Graafschap kwam tijdens de laatste twee duels niet tot scoren. De laatst gemaakte treffer werd gemaakt door Jordan Garcia-Calvete in de 85e minuut tegen Excelsior (2-1 winst) op zaterdag 28 september.

- Vorig seizoen eindigde deze confrontatie in een 1-1 gelijkspel op De Vijverberg. Soufian El Hassnaoui (penalty) en Roel van de Sande wisten het net te vinden. In Oss won De Graafschap met 0-2 door goals van Piotr Parzyszek en Anco Jansen (strafschop).

Nieuws van SV Superboeren

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 92,45

Gelijkspel: 5,26

Nederlaag: 2,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X