Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap rijkelijk beloond met punt (0-0)

De Graafschap rijkelijk beloond met punt (0-0)

Willem II en De Graafschap zijn in hun onderlinge ontmoeting niet verder gekomen dan 0-0. Het duel in Tilburg kende weinig hoogtepunten en het was aan doelman Jasper Heusinkveld te danken dat De Graafschap overhield.

Trainer Pieter Huistra miste Piotr Parzyszek De spits heeft interlandverplichtingen met Jong Polen. De oefenmeester trok vervolgens een rookgordijn op om wie de er nu in de spits zou staan. De logische keuze viel op Anco Jansen.

Waar Willem II nog wel wilde en in het eerste kwartier een paar mogelijkheden kreeg, stelden de Achterhoekers daar niets tegenover. De Doetinchemse aanval kwam niet in het stuk voor. Dit werd onderstreept door het feit dat De Graafschap voor rust doelman Swinkels testte met een schot op doel. Rust: 0-0.

Ook in de tweede helft bleef het een duel met erg weinig kansen. Willem II had een licht overwicht, maar creëerde niet veel en De Graafschap hield vooral tegen. Na een kleine 70 minuten schoot Anco Jansen voor het eerst op doel.

In de slotfase ontsnapte De Graafschap aan een nederlaag toen een inzet van Boymans voor de lijn werd weggehaald. De Graafschap blijft voorlopig in de middenmoot staan.

Karakteristiek, zaterdag 12 oktober 2013

Willem II - De Graafschap 0-0 (0-0)
Scoreverloop: -

Arbiter: Van Sichem
Toeschouwers: 8.500

Geel De Graafschap: Nathaniel Will, Gregor Breinburg, Soufian Echcharaf
Geel Willem II: D. Wuytens, Messaoud, Lumu

De Graafschap: Jasper Heusinkveld, Nathaniel Will, Tim Bakens, Ted van de Pavert, Milan Massop, Jordan Garcia-Calvete, Edwin Linssen (85. Soufian Echcharaf), Gregor Breinburg, Tim Vincken, Anco Jansen, Jerry van Ewijk (85. Nathan Kabasele)

Willem II: Swinkels, Heerkens, D. Wuytens, Peters, Jallo, Ippel, Messaoud, Haemhouts, Ondaan (88. Lumu), Boymans, Andrade

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule
& Hoe kom ik aan een seizoenkaart?

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X