Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra wil Willem II verrassen

Huistra wil Willem II verrassen

In tegenstelling tot de vorige wedstrijden die hij leidde als trainer van De Graafschap, laat trainer Pieter Huistra zich nu eens niet in de kaarten kijken. Huistra wil aan de vooravond van het belangrijke treffen met Willem II niets zeggen over de opstelling of zijn systeem. Prangende vraag is vooral wie Piotr Parzyszek vervangt als spits. 'Ik laat alles open', sprak Huistra donderdag met een glimlach na de training.

Afgaande op die sessie kiest Huistra voor Nathan Kabasele die maandag met de beloften nog twee maal fraai scoorde. Het zou het debuut zijn in de basis voor de gehuurde Belg van Anderlecht. Tot nu toe maakte Kabasela tijdens invalbeurten nog geen wervelende indruk.

De Graafschap speelt zaterdag (16:30 uur) in Tilburg dus tegen degradant Willem II, dat op dit moment twee punten meer heeft dan de Achterhoekers en derde staat. Als De Graafschap verliest en koploper Dordrecht wint van Jong Twente, loopt het verschil op naar acht punten. Een overwinning in Brabant brengt de Achterhoekers echter weer terug in de bovenste regionen.

Bron: Omroep Gelderland