Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ted van de Pavert: revanche in Tilburg

Ted van de Pavert: revanche in Tilburg

De Graafschap wil dit seizoen meedoen bovenin de Jupiler League, maar verloor vorige week met 3-0 bij Sparta. 'We moeten ons daarom tegen Willem II revancheren', zegt verdediger Ted van de Pavert.

'Natuurlijk was dat een enorme domper. We gingen er vol vertrouwen naar toe. Ik vond ons niet minder spelen dan zij. Als we winnen in Tilburg, doen we weer mee bovenin. En iedereen kan dit seizoen van elkaar winnen, dus alles is mogelijk', weet de 21-jarige Achterhoeker.

De Graafschap mist spits en topscorer Piotr Parzyszek, die op pad is met Jong Polen. 'Hij heeft bewezen een neusje voor de goal te hebben. Maar er zijn ook andere spelers die het goed kunnen invullen', verwacht Van de Pavert.

De geboren Doetinchemmer is sinds zijn rentree na een blessure bezig met een goed seizoen. 'Soms is het nog te wisselvallig en zak ik iets weg. Daar moet ik ook mee aan de slag, maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Je moet je zelf ook niet te veel druk opleggen.'

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Vrijdag 25 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker