Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap baalt van ontbreken Parzyszek

De Graafschap baalt van ontbreken Parzyszek

De opvallendste speler dit seizoen bij De Graafschap is Piotr Parzyszek. De Doetinchemse club moet het komende zaterdag in het belangrijke uitduel met Willem II wel stellen zonder de clubtopscorer.

De twintigjarige spits, die dit seizoen al tien keer trefzeker was, is opgeroepen voor Jong Polen, met wie hij komende week EK-kwalificatiewedstrijden speelt tegen Jong Zweden en Jong Turkije. 'Dat willen we hem niet onthouden, want het is een mooi en eervol podium', zegt technisch manager Roland Vroomans.

'Maar sportief is het voor ons een aderlating. Het zijn ook de scheve regels van deze competitie. Ja, maar het is ook een pilot, hoor je dan van de KNVB. Maar het gaat wel om promotie. Met een goede opleiding, waaruit talenten voortvloeien, word je dus gestraft omdat je spelers mist op belangrijke momenten.'

Ook FC Dordrecht en VVV-Venlo moeten het vanwege interlandverplichtingen zonder een basisspeler stellen. De doelmannen Warner Hahn en Niki Mäenpää zijn respectievelijk opgeroepen voor Jong Oranje en Finland.

Bron: VI.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter