Piotr Parzyszek: keeper te kakken gezet

Piotr Parzyszek is op dit moment topscorer van de Jupiler League. De spits van De Graafschap, geboren in Polen, staat op negen goals. Vrijdagavond scoorde het 20-jarige talent opnieuw drie maal. Dat deed hij ook vorige week al bij VVV-Venlo.

'In het begin gingen zelfs de grote kansen er niet in, nu lukt alles en heb ik het geluk wel. Zoals bij die eerste goal bijvoorbeeld die via mijn borst ging', kijkt Parzyszek terug op de wedstrijd tegen Jong FC Twente.

De nadruk legde de centrumspits echter op de teamprestatie die voor rust dramatisch was. Na vier minuten stond het 0-2. 'Triest. De hele ploeg was niet scherp en dan sta je na vier minuten te koekeloeren en zet je je eigen keeper te kakken die voor het eerst mee mag doen. We hebben twee punten weggegooid, zeker weten.'

Bron: Omroep Gelderland