Knappe winst beloften op koploper (3-1)

Na drie nederlagen op rij heeft Jong De Graafschap, uitgerekend tegen koploper Jong AZ, de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op het veld van VIOD in Doetinchem werd het 3-1.

De thuisploeg, waarin Frank van Kouwen, Rogier Meijer en Anco Jansen meespeelde, kwam tegen de Noord-Hollanders nog wel op achterstand. Donny Gorter benutte een toegekende strafschop: 0-1, Met deze stand gingen beide ploegen ook rusten.

In de tweede helft gaven de Superboeren het duel een heel ander aanzien. Dit gebeurde binnen tien minuten. Eerst was er de gelijkmaker van Kars Vierwind (1-1), gevolgd door twee vlotte treffers van Dean Koolhof.

Stand Beloften Tweede Divisie B (per 16/9)

1. Willem II 3 - 9 7. Roda JC