Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra wil meer lef in uitduels

Huistra wil meer lef in uitduels

Pieter Huistra moet dit seizoen met De Graafschap meespelen om de bovenste plaatsen. De coach uit Rhenen verwacht ook dat dit mogelijk is. Een overwinning bij VVV Venlo lijkt vrijdag dan ook noodzakelijk om niet nog meer averij op te lopen met koploper Dordrecht. 'Het wordt tijd dat we nu een uitwedstrijd gaan pakken.'

VVV degradeerde vorig seizoen en heeft twee punten meer dan de nummer zes De Graafschap. 'Het kan een concurrent van ons worden. Ik had wel verwacht dat zij bovenin mee zouden doen', reageerde Huistra na de laatste training op sportpark de Wrange in Doetinchem. 

De Graafschap pakte in drie uitduels slechts twee punten. Het openingsduel tegen Fortuna Sittard ging verloren. Bij Helmond sport en FC Den Bosch speelde de Achterhoekse club gelijk. 'Het is een kwestie van meer lef en durf. Maar ik denk dat we klaar zijn om van VVV te winnen. De automatismen worden steeds beter.'  

De technische staf heeft proefspeler Caio Eltink voorlopig afgetest. De 20-jarige aanvaller uit Brazilie, die familie heeft in het Achterhoekse Etten, kon niet voldoende overtuigen. 'We hebben geen geld en hij was niet direct een versterking. Er was via investeerders alleen iets mogelijk als hij echt heel goed zou zijn. Misschien ontstaat rond de winterstop een nieuwe situatie, want hij heeft wel kwaliteiten', zegt Huistra.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter