Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… SC Telstar-thuis

In aanloop naar… SC Telstar-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Opnieuw komt De Graafschap een team tegen bovenin de top van de Jupiler League. SC Telstar staat knap derde en wist alleen het eerste duel van Jong Ajax (2-0) te verliezen.

- Zaterdagavond 7 september geeft scheidsrechter Vink om 18.45 uur zijn eerste fluitsignaal af. Zijn assistenten zijn Kleinjan en Zijlstra. Vierde official bij dit duel is Van den Elzen.

- Tegenstander SC Telstar vierde op 17 juli jl. haar vijftigste verjaardag.

- SC Telstar wist de drie thuiswedstrijden winnend af te sluiten tegen FC Emmen (3-2), FC Eindhoven (3-0) en MVV Maastricht (2-1). In de andere drie uitduels een gelijkspel bij Almere City FC (1-1), verlies bij Jong Ajax (2-0) en een overwinning tegen FC Volendam (1-2).

- Met vier doelpunten is Terell Ondaan momenteel de clubtopscorer van de ploeg uit Velsen.

- Bij SC Telstar is Marcel Keizer de hoofdcoach. Negen wedstrijden was Keizer actief in het shirt van De Graafschap tijdens zijn periode in de jaren 1998 tot 2000. Als speler was zijn debuut voor Ajax tegen Feyenoord. Vervolgens de overstap naar SC Cambuur, De Graafschap en FC Emmen.

- Tijdens het komende duel keert Doetinchemmer Tim Keurntjes eventjes terug op De Vijverberg. Zijn debuutwedstrijd was in het seizoen 2009-2010 tegen Excelsior.

- Tegen koploper FC Dordrecht liep De Graafschap een onnodige 1-2 nederlaag op in de blessuretijd (90+4). Hierdoor is het gat met de huidige lijstaanvoerder al acht punten.

- Aanvaller Jerry van Ewijk wist tegen FC Dordrecht voor de openingstreffer te zorgen. Hiermee verdubbelde de hardwerkende speler zijn doelpuntentotaal naar twee treffers.

- Nadat Anco Jansen diverse weken niet uit wilde komen voor De Graafschap, heeft de speler deze week een gesprek gehad en werkte Jansen individueel zijn trainingen af.

- Voorafgaand aan de wedstrijd zal Rogier Meijer gehuldigd worden. De middenvelder kwam acht jaar uit voor de Achterhoekse club als profspeler. Begin deze week werd bekend dat Meijer op amateurbasis behouden is gebleven voor zijn geliefde club.

Nieuws van SV Superboeren

- Oproep van onze ledenadministratie (meer).

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 90,16

Gelijkspel: 7,55

Nederlaag: 2,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X