Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Dordrecht-thuis

In aanloop naar… FC Dordrecht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In de zesde speelronde neemt De Graafschap het thuis op tegen de huidige koploper FC Dordrecht. De Schapenkoppen wisten in de voorgaande vijf confrontaties nog geen nederlaag te incasseren.

- Deze maandagavondwedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Manschot en wordt geassisteerd door Meenhuis en Brondijk. Van Dongen neemt de honneurs waar als vierde official.

- Tegenstander FC Dordrecht wist de eerste drie wedstrijden van de competitie winnend af te sluiten. Overwinningen werden geboekt op MVV Maastricht (2-1),  Achilles’29 (1-4) en Almere City FC (2-1).

- In het duel met Excelsior was het eerste puntenverlies. Een 0-1 voorsprong van Ismo Vorstermans werd uiteindelijk door de Rotterdammers naar 1-1 gebracht. De doelpuntenmaker liet na deze wedstrijd weten te stoppen met het profvoetballen en kiest voor een maatschappelijke carrière.

- Afgelopen vrijdag won het team van hoofdcoach Harry van den Ham met 2-0 van Jong PSV.

- De Graafschap wist afgelopen vrijdag een punt te redden tegen FC Den Bosch (2-2). Piotr Parzyszek (penalty) en Tim Bakens waren de doelpuntenmakers van De Graafschap.

- Piotr Parzyszek is door zijn benutte strafschop nu alleen de topscorer van de Achterhoekse club met drie treffers.

- Nieuwkomer Nathan Kabasele maakte zijn debuut voor de blauw-witten.

- Edwin Linssen heeft een bovenbeenblessure en zal niet bij de selectie zitten tegen FC Dordrecht. Mogelijk zal hoofdcoach Pieter Huistra voor Soufian Echcharaf of Nathan Kabasele kiezen.

- Vorig jaar won FC Dordrecht met 3-4 op De Vijverberg. Namens de uitspelende ploeg scoorden Jeffrey Rijsdijk (2x), Jeffrey Fortes en Lars Veldwijk. De overige drie Doetinchemse treffers kwamen op naam van Harrie Gommans, Piotr Parzyszek en Soufian El Hassnaoui.

Nieuws van SV Superboeren

- Oproep van onze ledenadministratie (meer).

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 78,72

Gelijkspel: 14,87

Nederlaag: 6,41

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X