Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Kalezic voelt emotionele binding met Graafschap

Kalezic voelt emotionele binding met Graafschap

Darije Kalezic vertrok in 2011 bij De Graafschap, maar hij voelt nog steeds een sterke band. Zaterdag keert de Bosniër als trainer van Jong PSV terug op De Vijverberg.

"Ik heb er nu al zin in. Ik heb hele mooie jaren gehad bij De Graafschap. En heb nog steeds een emotionele binding met de club. Ook de waardering van de supporters toen heeft mij veel gedaan. In onze speelstijl zaten ook altijd veel pressiemomenten, want dat werkte goed als het publiek er dan achter ging staan. Er is wel veel veranderd. Er is bijna niemand meer over van toen. En jammer dat de club het zo moeilijk heeft. Maar dat telt zaterdag niet, dan wil ik natuurlijk gewoon winnen."

"Trainer zijn bij Jong PSV is echt hartstikke boeiend. Het is heel anders dan toen ik de beloften van De Graafschap trainde. Dit zijn eigenlijk gewoon full-profs. Mooi dat PSV in het jaar van het honderdjarig bestaan nu twee teams in het betaald voetbal heeft. Je hebt te maken met de grootste talenten en ik werk nauw samen met Phillip Cocu. Ik ben ook benieuwd hoe mijn spelers zich houden tegen De Graafschap, dat is toch weer een goede test."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter