Beloften wachten nog op eerste punten

Jong De Graafschap heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen Op het veld van VIOD in Doetinchem was RKC Waalwijk te sterk: 1-2.

De start van de ploeg van trainer Jan Vreman was prima. Dean Koolhof (foto), die afgelopen weekend zijn debuut maakte in de hoofdmacht, profiteerde opmaal van een misser van doelman Van Dijk: 1-0. Enkele minute later werd moest het duel tijdelijk worden stilgelegd nadat een van de assistent-arbiters geblesseerd moest afhaken.

Na de hervatting was RKC Waalwijk de betere partij en kreeg het ook meerdere kansen, maar de Brabanders sprongen daar slordig mee om. Zo stond het bij rust nog altijd 1-0.

Na de rust bleven de bezoekers beter. Door twee doelpunten van Mitch Apau ,keek de thuisclub alsnog tegen een achterstand aan. In het restant probeerde De Graafschap het ng wel, maar tot een gelijkmaker leidde het niet.

Stand Beloften Tweede Divisie B (per 19/8)

2 - 2

- Het speelschema van Jong De Graafschap is hier te downloaden.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.