Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Helmond Sport-uit

In aanloop naar... Helmond Sport-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Helmond zal worden geleid door de heer Van Sichem. De arbiter weet zich geassisteerd door de heren Hoksbergen en Strijker. Als vierde man zal de heer Van Dongen aanwezig zijn.

- Uit de twee gespeelde duels tot nu toe haalde Helmond Sport één punt. In het openingsweekend werd het op bezoek bij Excelsior 2-2. Vorige week werd de derby tegen FC Eindhoven verloren (1-2).

- Trainer Erik Meijers zag zijn spelbepaler en topscorer van het vorig seizoen, Emrullah Güvenc vertrekken. De kleine Berg, goed voor 18 doelpunten. stapte over naar Royal Antwerp FC.

- Van FC Eindhoven werd aanvaller Koc overgenomen. Ook verruilde het duo Elbers en Visser ADO voor Helmond Sport.

- De Graafschap kent evenmin een soepele start van het seizoen. De moeizame zege op Almere City FC (1-0), zorgde wel voor de eerste drie punten van dit seizoen.

- De eerste competitietreffer van De Graafschap dit seizoen kwam op naam van Jordan Garcia-Calvete. Tim Bakens vierde vorige week zijn rentree in het shirt van De Graafschap.

- De Graafschap beseft dat (aanvallende) versterking een must. Erg slagvaardig is technisch manager Roland Vroomans nog niet. Een terugkeer van Berry Powel leek lang in de maak, maar sprong op het laatste moment af.

- Op Vroomans' lijstje met kandidaat spitsen staan ook de Sloveen Vito Plut (25) en de Belg Nathan Kabasele (19). Deze spelers zijn momenteel op proef in Doetinchem.

- De Graafschap en Anco Jansen leven in onmin met elkaar. Het is al langer bekend dat de spits, ondanks een doorlopend contract, graag wil vertrekken. Jansen heeft zich al enige tijd 'ziek' gemeld. Op deze manier ontneemt hij zichzelf de gelegenheid te laten zien waarom hij klaar zou zijn voor een transfer.

Nieuws van SV Superboeren

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 19,68

Gelijkspel: 40,73

Nederlaag: 39,59

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X