Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Almere City FC-thuis

In aanloop naar... Almere City FC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De Graafschap speelt de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen zaterdag 10 augustus tegen Almere City FC. De aftrap in stadion De Vijverberg is 18.45 uur.

- Deze ontmoeting tussen beide elftallen staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof. De leidsman wordt geassisteerd door de heren Hoekstra en Matthijssen. De vierde official is Will.

- Almere City FC is tegen FC Volendam met een 2-3 nederlaag het seizoen begonnen. Een 2-1 voorsprong via Tim Receveur en Fabian Serrarens werd omgezet naar 2-3, waarin Robert Mühren persoonlijk voor de Volendamse doelpunten zorgde.

- In het duel met FC Volendam verliet doelpuntenmaker Receveur na een uur spelen het veld na zijn tweede gele kaart.

- Hoofdcoach Fred Grim zag tijdens de zomerstop spelers als Paul Beekmans, Rowin van Zaanen en Dennis Gentenaar vertrekken. Acht nieuwe spelers werden aan de selectie toegevoegd.

- Verdediger Sander Keller, vorig seizoen nog in verband gebracht om voor De Graafschap uit te komen, is herstellende van een blessure aan zijn hak/hiel. Het is nog onbekend wanneer Keller zijn rentree zal maken.

- De aanvoerder van de tegenpartij is voormalig De Graafschapspeler Jason Oost. In het Eredivisie seizoen 2008-2009 kwam de aanvaller dertig duels in actie en wist in totaal vijf treffers te maken.

- De Graafschap begon het seizoen 2013-2014 eveneens met een nederlaag. Fortuna Sittard wist met 2-0 te winnen door een goal van Abdelaziz Khalouta en een eigen doelpunt van Vlatko Lazic.

- Zo kregen Anco Jansen en Piotr Parzyszek kregen mogelijkheden om in Sittard tot scoren te komen. De Doetinchemse club is echter op zoek naar versterking in de aanvalslinie. Er is contact met oud-speler Berry Powel, momenteel spelend bij het Spaanse Elche, die twee keer het kampioenschap bij de Achterhoekers mee mocht maken.

- Vorig seizoen verloor de ploeg van hoofdcoach Pieter Huistra met 1-0 het uitduel bij Almere City FC. Stefano Lilipaly bepaalde in de tweede helft de uitslag.

- De returnconfrontatie werd in Doetinchem met ruime cijfers van 5-1 gewonnen. De doelpunten kwamen namens De Graafschap van Piotr Parzyszek (2x), Anco Jansen, Jordan Garcia-Calvete en Santy Hulst. Voor Almere City FC was Leroy Resodihardjo trefzeker.

Nieuws van SV Superboeren

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 94,97

Gelijkspel: 4,35

Nederlaag: 0,69

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X