Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra: spits is onze prioriteit

Huistra: spits is onze prioriteit

De Graafschap zoekt achter de schermen naarstig naar een nieuwe spits. De club zit uiterst dun in de aanvallers en raakt waarschijnlijk Anco Jansen en mogelijk zelfs Pjotr Parzyszek nog kwijt. Voor de Pool sluimert hier en daar belangstelling. FC Groningen zou in de markt zijn voor de spits.

Huistra concentreert zich vooral op eventuele nieuwe spelers. 'Er komen dagelijks tientallen spitsen voorbij. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed', stelt trainer Huistra.

'We willen het liefst ook nog een aanvallende middenvelder, maar een spits is onze prioriteit. Het moet wel in ons budget passen. Veel spelers hebben nog de dollartekens in de ogen. Maar ze zitten zonder club en in die groep zoeken we', aldus Huistra.

De trainer van De Graafschap riep onlangs nog dat de club moet kunnen meespelen om de titel. Aan de vooravond van de competitiestart zwakte Huistra dat enigszins af. 'Wij zijn geen favoriet. Dat zijn Sparta, Willem II en VVV Venlo wel. Als het meezit met schorsingen en blessures kunnen wij daaronder meedoen.'

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten