Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Mondeling akkoord over Sreckovic

Mondeling akkoord over Sreckovic

De Graafschap heeft een mondeling akkoord bereikt met de maatschappij die de eigendomsrechten heeft van speler Nenad Sreckovic.

De constructie om de 23-jarige Serviër financieel binnen te hengelen, is bijna rond. Grofweg betalen drie partijen de deal. Het gaat daarbij om het bedrijf waarin Sreckovic is ondergebracht, De Graafschap en het spelersfonds van de club met daarin zakenmensen die De Graafschap een warm hart toedragen. De transfer is complex, omdat Sreckovic een voetballer is van buiten de Europese Unie. Regel daarbij is dat de speler op papier een salaris moet verdienen van 527 duizend euro.

"Er is mij verteld dat er vanavond een oplossing komt. Ik wil snel spelen, want ik voel me hier thuis. Het is een fijne club, in een mooie stad met aardige mensen. Het liefst speel ik als linkermiddenvelder, maar ik kan ook goed als tweede spits uit de voeten. Het gaat om een contract voor drie jaar", vertelt Sreckovic in gebrekkig Engels na de training op woensdag.

De talentvolle Serviër komt van Rode Ster Belgrado en traint inmiddels al twee weken mee bij De Graafschap. Trainer Andries Ulderink van de Doetinchemse club is enthousiast over Sreckovic en wil hem graag toevoegen aan de selectie. Als de laatste papieren in orde worden gemaakt, moet De Graafschap Sreckovic nog speelgerechtigd krijgen.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X