Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe bestuursleden voor VBV De Graafschap

Nieuwe bestuursleden voor VBV De Graafschap

Ongeveer een jaar geleden hebben zich zo’n 120 nieuwe leden aangemeld voor de Vereniging na een oproep van de Manifestgroep. De Vereniging (officieel Vereniging betaald voetbal De Graafschap) bestond op dat moment uit ca. 60 leden. Met dit nieuwe leden aantal leek de Vereniging toch wel even verrast te zijn. Het bestuur was van mening dat de zittende leden gehoord moesten worden over de toelating van zoveel nieuwe leden.

Op de ledenvergadering in het najaar van 2012 mochten Sjoerd Weikamp en Hans Boesberg aanwezig zijn om de toetreding van de nieuwe leden toe te lichten. Nadat ook de leden zich hadden uitgesproken heeft het bestuur aangekondigd de meningen naast elkaar te zetten en op een later moment met de eindconclusie te komen.

Het bestuur kwam met een positief advies en op 12 december 2012 waren de nieuwe leden van harte welkom op de Algemene ledenvergadering. Een van de agendapunten was de uitbreiding van het bestuur van drie naar vijf leden. Er werd besloten om op de volgende Algemene ledenvergadering te stemmen. De leden kregen de gelegenheid om zich als kandidaat aan te melden, met als voorwaarde dat er een voordracht zou zijn van 6 leden.

Uiteindelijk hadden vier kandidaten zich gemeld: Rob Küpper, Annet Kuipers, Anton van den Kamp en Hans Boesberg. Omdat er twee vacante plaatsen waren moesten er minimaal twee stemronden gehouden worden. Een kandidaat zou bij de helft plus 1 stem gekozen zijn, dus dat kon nog tot extra stemronden leiden. Nadat de kandidaten zich hadden voorgesteld aan de vergadering kon de stemming beginnen. De eerste stemming had direct een duidelijke winnaar. Anton van de kamp werd met grote meerderheid gekozen. Voor de tweede vacante plek waren twee stemronden nodig, omdat Hans Boesberg 1 stem te weinig had. In de tweede stemronde werd hij alsnog met een ruime meerderheid gekozen.


Het bestuur in haar nieuwe samenstelling (van links naar rechts): Wim Beekman (voorzitter) Anton van den Kamp, Henk van Braak (RvC), Hans Boesberg en Roel Cornelissen

Na de stemming was er gelegenheid om vragen te stellen aan directeur Henk Bloemers over het reilen en zeilen van de club.

Het nieuwe bestuur heeft besloten om voor de zomervakantie bij elkaar te komen om de afgelopen jaren te evalueren en toekomstige activiteiten te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Redactie Superboeren.nl
Reageren? info@superboeren.nl

Foto’s Joop Kappert

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X