Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Benauwde winst in eerste oefenduel: 3-4

Benauwde winst in eerste oefenduel: 3-4

De Graafschap heeft de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld In Varsselder werd een streekteam moeizaam verslagen: 3-4.Voor zo'n 600 toeschouwers duurde het ruim een half uur voordat De Graafschap de score opende via Piotr Parzyszek. De jonge Pool, die zich in de belangstelling weet van diverse clubs, herhaalde dit binnen een minuut nog een keer: 0-2. Door een doelpunt van Prinsen kwam het streekteam terug in de wedstrijd: 1-2. Kort voor de pauze zorgde Gregor Breinburg voor de 1-3.

Na rust stuurde Pieter Huistra een compleet nieuw elftal de wei in. Met onder meer de proefspelers Kaj Velda, Antonio Rodriguez, Cerilio Cijntje en Roy de Ruiter. Ook de van FC Groningen overgekomen Tigran Gazarjan maakte zijn opwachting.Toch kwam het streekteam snel terug tot 2-3.en bleek De Graafschap niet in staat de score verder te laten oplopen. Het was proefspeler Cijntje die in de slotfase voor de 2-4 tekende, maar in de slotminuut scoorde het streekteam een derde maal tegen de Superboeren. Komende dinsdag wordt de oefencampagne verder vervolgd tegen V.V. Vosseveld (Winterswijk).

Karakteristiek, zaterdag 29 juni 2013 (voorbereiding seizoen 2013-2014)

G.W.V.V. - De Graafschap 3-4 (1-3)
Scoreverloop:
0-1, Piotr Parzyszek (32), 0-2, Piotr Parzyszek (33), 1-2, Prinsen (36), 1-3, Gregor Breinburg (44), 2-3, Romer (61), 2-4, Cerilio Cijntje (84), 3-4, Terhorst (89)

De Graafschap (1e helft): Jordy van de Kracht, Ties Evers, Frank van Kouwen, Vlatko Lazic, Robin Pröpper, Gregor Breinburg, Tim Vincken, Jordan Garcia-Calvete, Anco Jansen, Piotr Parzyszek, Jerry van Ewijk

De Graafschap (2e helft): Jasper Heusinkveld, Max Janssen, Timothy van der Meulen, Lars van Roon, Milan Massop, Kaj Velda, Antonio Rodriguez, Tigran Gazarjan, Coen Maertzdorf, Cerilio Cijntje, Roy de Ruiter

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Overig

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

- Het definitieve-competitieschema van De Graafschap is hier te downloaden (in PDF-formaat).

- Wil je graag lid worden van SV Superboeren De Graafschap? Hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen naar ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X