Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Speelschema De Graafschap eindelijk bekend

Speelschema De Graafschap eindelijk bekend

Het samenstellen van het speelschema voor de Jupiler League bleek dit jaar een stevige hersenkraker., maar de KNVB heeft het officiële speelplan vrijgegeven.

Voor De Graafschap wijkt dit definitieve schema op één punt af van het eerder gepubliceerde concept. De uitwedstrijd tegen Jong Ajax gaat van de zaterdag naar de maandag.

Het definitieve-competitieschema van De Graafschap is hier te downloaden (in PDF-formaat).

In dit schema staat een aantal (thuis)wedstrijden om 16,30 uur op de rol. Algemeen directeur Henk Bloemers, zegt daar het volgende over.

"De KNVB en Fox Eredivisie hebben ons toegezegd er nogmaals naar te gaan kijken. Dit is het maximaal aantal wedstrijden op die tijd, het kan alleen maar beter worden."

Fox Sport Eredivisie wil alle wedstrijden in beide competities live uitzenden. Vandaar dat er is gekozen voor meer spreiding van de aanvangstijden. "We hebben er gelukkig al een aantal van het tijdstip 16.30 uur af kunnen krijgen. Voor de andere wedstrijden vindt nog overleg plaats tussen Fox en de KNVB. We snappen dat men rond die tijd ook graag mooie wedstrijden uit een sfeervol stadion wil uitzenden, maar wij willen graag alle supporters de mogelijkheid bieden om de thuiswedstrijden te bezoeken. Dus er is ons ook veel aan gelegen om zoveel mogelijk thuiswedstrijden om 18:45 uur te spelen. Voorlopig is dit even het schema waar we het mee moeten doen, indien er aanpassingen plaats vinden naar 18:45 uur communiceren wij dat direct.", aldus Bloemers.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X