Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hardnekkige storing website voorbij

Hardnekkige storing website voorbij

We zijn weer online! Wat begon als een kleine storing, leidde bij het oplossen ervan tot een, niet verwachte, kettingreactie. Dit heeft ervoor gezorgd dat de website gedurende ruim een dag niet bereikbaar is geweest.

Een niet correct werkende server bleek de oorzaak van het euvel. Om dit te verhelpen bleek een verhuizing naar een andere server uiteindelijk noodzakelijk. Dat heeft de nodige tijd in beslag genomen.

Hierdoor kan het zijn dat de informatie op enkele pagina's van de website niet actueel wordt weergegeven, dit zal op korte termijn hersteld worden.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de e-mail weer volledig te laten functioneren. Dit zou in de loop van de avond het geval moeten zijn.

Mocht u in de afgelopen 24 uur (vanaf dinsdag, 18 juni 15.00 uur), via e-mail contact met ons hebben gezocht, houd dan even in de gaten of u de komende dagen, een reactie van ons ontvangt.

SV Superboeren De Graafschap excuseert zich voor het ongemak de afgelopen 24 uur bij het bezoek aan onze website.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X