Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Wollie' winnaar Superboerenpoule

'Wollie' winnaar Superboerenpoule

De 10e editie van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule heeft op een bijzondere manier een winnaar opgeleverd. De deelnemers 'Ingo' en "Wollie' eindigden beide op 136 punten. 'Wollie' (Manon Wolters) is de winnaar geworden van de Superboerenpoule, omdat zij het vaakst de maximale score per speelronde wist te behalen.

Naamgever Gelderesch Reizen heeft 3 prijzen beschikbaar gesteld voor de podiumplaatsen. De winnaar wint een busreis naar Berlijn. Deze trip is voor twee personen. De nummer twee en drie winnen elk een dagtocht eveneens voor twee personen.

PODIUM GELDERESCH REIZEN SUPERBOERENPOULE SEIZOEN 2012/2013
 Deelnemer (naam deelnemer)
Aantal punten
1. Wollie (Manon Wolters) 136 (5x9 punten)*
2. Ingo (Ingo Köhler) 136 (4x9 punten)
3. Brandwer Borculo (Michiel Koopman) 134
® SV Superboeren De Graafschap

* Bij een gelijke stand geeft het aantal keer dat de deelnemer de maximale 9 punten in één speelronde heeft behaald de doorslag.

Alle genoemde winnaars zullen nog persoonlijk bericht ontvangen en door SV Superboeren De Graafschap worden uitgenodigd om hun prijs tijdens de Open Dag (zondag 21juli) in ontvangst te nemen.

Periodeprijzen

Deze zijn beschikbaar gesteld door BoXXer Doetinchem (www.boxxer.nl) en op 1 juni jongstleden aan alle winnaars uitgereikt.

Ranglijsten

De diverse ranglijsten van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule seizoen 20112-2013 zijn ook te downloaden. Op deze manier kan iedereen zijn/haar scores uit het afgelopen seizoen zoeken (in PDF-formaat).

Eindstand Periode 3 Periode 6
Periode 1 Periode 4 Teams
Periode 2 Periode 5  

Kleine aanpassingen in nieuwe seizoen Superboerenpoule

De afgelopen weken is een aantal wijzigingen doorgevoerd aan de Superboerenpoule voor het seizoen 2013-2014. Wat is er er anders?

Anders dan in voorgaande seizoenen is het nu mogelijk om tot en met 31 augustus (laatste dag transfermarkt) een team te starten en teamgenoten aan je team toe te voegen.

Het deelnemen aan een team is eenvoudiger geworden. In elke account is het vinkje, waarmee je kon aangeven 'beschikbaar te zijn voor een team', verdwenen. Iedere deelnemer aan de Superboerenpoule kan nu worden uitgenodigd om deel te nemen aan een team. Als u wordt uitgenodigd, ontvangt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een link. Door op de link te klikken, bevestigd u uw deelname aan het team.

Tot slot is de lay-out op enkele punten op pagina's binnen de Superboerenpoule aangepast.

Het zal niet lang meer duren voordat de inschrijving van de Superboerenpoule, seizoen 2013-2014 opent. Wil je komend seizoen ook meedoen en kans maken op mooie prijzen, maak dan hier alvast een account aan.

Meer informatie over de Superboerenpoule is hier te vinden.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X