Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anco Jansen in beeld bij FC Twente

Anco Jansen in beeld bij FC Twente

Anco Jansen staat hoog op een lijstje van FC Twente en is voor de club uit Enschede interessant als Nacer Chadli vertrekt. Tussen beide partijen is inmiddels een eerste gesprek gevoerd. Dat bevestigt de zaakwaarnemer van Jansen. Chadli staat al geruime tijd in de belangstelling van meerdere grote clubs.

Jansen scoorde het afgelopen seizoen 21 maal voor De Graafschap en wil graag een stap omhoog maken. In de winterstop hadden ADO Den Haag en PEC Zwolle belangstelling voor de geboren Zwollenaar, die nog een doorlopend contract heeft in Doetinchem.

Directeur Bloemers van De Graafschap is verrast. Hij benadrukt dat er 'nooit een gesprek' heeft plaatsgevonden waarbij ook de Doetinchemse club was betrokken. 'Clubs horen op de hoogte te zijn als een speler een doorlopend contract heeft zoals bij Anco en wij hebben niets gehoord', stelt Bloemers.

Jansens zou rond de zeven ton moeten opbrengen voor De Graafschap, maar Bloemers ontkent dat. 'Wij praten nooit over transferbedragen.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

NAC Breda

NAC Breda

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 21 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker