Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anco Jansen in beeld bij FC Twente

Anco Jansen in beeld bij FC Twente

Anco Jansen staat hoog op een lijstje van FC Twente en is voor de club uit Enschede interessant als Nacer Chadli vertrekt. Tussen beide partijen is inmiddels een eerste gesprek gevoerd. Dat bevestigt de zaakwaarnemer van Jansen. Chadli staat al geruime tijd in de belangstelling van meerdere grote clubs.

Jansen scoorde het afgelopen seizoen 21 maal voor De Graafschap en wil graag een stap omhoog maken. In de winterstop hadden ADO Den Haag en PEC Zwolle belangstelling voor de geboren Zwollenaar, die nog een doorlopend contract heeft in Doetinchem.

Directeur Bloemers van De Graafschap is verrast. Hij benadrukt dat er 'nooit een gesprek' heeft plaatsgevonden waarbij ook de Doetinchemse club was betrokken. 'Clubs horen op de hoogte te zijn als een speler een doorlopend contract heeft zoals bij Anco en wij hebben niets gehoord', stelt Bloemers.

Jansens zou rond de zeven ton moeten opbrengen voor De Graafschap, maar Bloemers ontkent dat. 'Wij praten nooit over transferbedragen.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X