Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Periodewinnaars ontvangen cheque bij BoXXer

Periodewinnaars ontvangen cheque bij BoXXer

De zes periodekampioenen in de Gelderesch Reizen Superboerenpoule van het afgelopen seizoen hebben op zaterdag 1 juni hun prijs in ontvangst genomen. Dit gebeurde bij BoXXer in Doetinchem, dat voor het tweede jaar de prijzen beschikbaar stelde.

De prijsuitreiking ging van start mt de overhandiging van een cheque met een waarde van 131 euro. Hiermee werd een gezamenlijke Like-actie op Facebook, gehouden in februari, afgesloten. Aan het begin van dit jaar werd er hard gewerkt aan het opknappen van de Supporterskantine. BoXXer leverde toen de geluidsinstallatie.

Daarna ontvingen de zes periodewinnaars, onder toeziend oog van Mascotte Guus, uit handen van Benno Berends van BoXXer hun welverdiende prijs: een waardecheque van €25,- te besteden bij de nummer 1 elektrodiscounter van de Achterhoek. Wij wensen de winnaars veel plezier met hun gewonnen prijs en danken hen voor hun aanwezigheid en hopen dat zij ook deel zullen nemen aan de Superboerenpoule van komend seizoen.

Meer foto's zijn geplaatst in ons fotoalbum.

Zoekt u informatie over hoe u lid kun worden van onze Supportersvereniging, klik dan hier, of klik op de banner aan de rechterzijde van deze pagina.

Klik op 'Vind ik leuk' van BoXXer en/of SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X