Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gezellige eerste Gamma-Superboerendag

Gezellige eerste Gamma-Superboerendag

Afgelopen zaterdag, 25 mei, organiseerden Gamma Doetinchem en SV Superboeren De Graafschap voor de eerste keer de Gamma-Superboerendag.

Bij de bouwmarkt was mascotte Guus ditmaal de populairste bezoeker. De twee fotosessies met de zebra leverde geweldig mooie plaatjes op. Zelfs de mensen van de Dierenambulance Doetinchem zagen dat het wel goed zat met Guus.

Ook was het Guus Gatenhuus (bekend van het pauzespel bij De Graafschap) bij de Gamma aanwezig. Bezoekers schoten hier gretig op, want het puntenaantal na drie pogingen keverde regelmatig een kortingsbon op.

De persoon met de hoogste score van de dag won een seizoenkaart,van De Graafschap voor het nieuwe seizoen. Er bleken vier mensen de maximale score van 90 punten (3x30) te hebben behaald. Na loting, verricht door Bouwmarktmanager Ronald van der Maden, heeft Jan Willem Wolsink uit Ulft een seizoenkaart voor het volgend seizoen gewonnen.

We kijken tevreden terug op deze eerste editie van de Gamma-Superboerendag, waarbij weer veel mensen in contact zijn gekomen met de Supportersvereniging en De Graafschap.

Alle foto's die met Guus gemaakt zijn, zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Bovendien zijn de originele foto's vanaf heden af te halen bij de Gamma in Doetinchem (Havenstraat 138).

Van de samenwerking tussen Gamma Doetinchem en SV Superboeren De Graafschap profiteert ú als lid van onze Supportersvereniging natuurlijk optimaal.

Uw kassabon

Superboeren die aankopen doen bij Gamma Doetinchem, kunnen een kopie van hun aankoopbon, achterlaten in de Gamma Superboeren Melkbus.

Bij iedere €1000,- aan aankoopbonnen in de Gamma Superboeren Melkbus, ondersteunt Gamma Doetinchem de Supportersvereniging met € 100,-. Vraag bij het afrekenen aan de kassa, direct om een kopie van de kassabon.

Zoekt u informatie over hoe u lid kun worden van onze Supportersvereniging, klik dan hier, of klik op de banner aan de rechterzijde van deze pagina.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X