Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap begint met een Voetbalschool

De Graafschap begint met een Voetbalschool

De Graafschap start in september 2013 met een Voetbalschool in Doetinchem. Voor deze voetbalcursussen kunnen zich alle jongens en meisjes inschrijven die tussen zeven en veertien jaar oud zijn. Een cursus bestaat uit tien trainingen die worden geleid door trainers van De Graafschap Voetbalacademie, het opleidingsinstituut van De Graafschap. De trainingen vinden plaats op het jeugdcomplex De Bezelhorst.

Er wordt gewerkt volgens de techniektrainingsmethode van De Graafschap. De Graafschap Voetbalschool wil jeugdvoetballers uit de hele regio een kans te geven hun kwaliteiten verder te ontwikkelen in een plezierige en veilige omgeving.

"Het doel van de Voetbalschool is het aanleren van technische vaardigheden om deze te kunnen toepassen in wedstrijdsituaties, waarbij het ontwikkelen van fysieke voorwaarden essentieel is voor het eindresultaat.", aldus Thomas Ruesink trainer en coördinator van het talentenplan bij De Graafschap Voetbalacademie. "Natuurlijk is het voor De Graafschap ook interessant, de talentjes zitten dan dicht bij de club en zouden de stap naar de Voetbalacademie kunnen maken".

De kosten voor de cursus bedragen 150,00 Euro. Naast de tien trainingen, ontvangen alle deelnemers ook een professioneel kledingpakket van Nike, waaronder een echt De Graafschap wedstrijdshirt.

Aanmelden kan via de site www.degraafschapvoetbalschool.nl.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X