Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Parzyszek betrokken bij alle goals

Parzyszek betrokken bij alle goals

Piotr Parzyszek was tegen Fortuna Sittard in de play-offs betrokken bij alle goals. De spits kopte twee maal raak voor De Graafschap, maar was ongelukkig bij de late treffer van de Limburgers.

'Een standaardsituatie waarbij ik de bal wil wegschieten. Maar ik klap ineens door mijn enkel en via de paal komt de bal tegen een hoofd van Fortuna', zegt de Pool over de 2-1.

Dat kan voor De Graafschap wel eens een dure tegentreffer zijn met het duel van zaterdag in Sittard nog voor de boeg. 'Er is nog niets aan de hand, maar 2-0 was zeker veel fijner geweest. Toch ben ik overtuigd dat we doorgaan naar de volgende ronde.'

'We maakten de goals op de juiste momenten. Voor rust gebeurde weinig. Na de 2-0 hinkten we op twee gedachten. De een wilde meer risico en naar voren, terwijl de ander juist terug liep. Dan komt er twijfel. Het werd ook niet aangegeven hoe het anders moest. Zij kregen toen vier grote kansen', analyseerde Parzyszek.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X