Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hans Westerhof in RvC De Graafschap

Hans Westerhof in RvC De Graafschap

Hans Westerhof (64) neemt komende zomer vrijwel zeker plaats in de Raad van Commissarissen van De Graafschap. Op 4 juni praten beide partijen over de rol van de geboren Ulftenaar.

'Het aandachtsgebied wordt voetbaltechnische zaken', zegt interim-voorzitter Henk Zweers alvast. Daarmee zal Westerhof George de Jong opvolgen, die eind juni vertrekt uit de RvC.

Westerhof, oud-trainer van onder meer PSV, FC Groningen en Vitesse, werkte de afgelopen jaren vooral in Mexico. Op dit moment is hij technisch directeur bij CF Pachuca. Binnenkort stopt de Achterhoeker met zijn taken in Zuid-Amerika en keert hij terug naar zijn huis in Heerenveen. 'Wat hem betreft is dit een positief verhaal. We moeten alles nog formeel afhandelen en bespreken', aldus Zweers.

De kans is overigens groot dat Zweers zelf voorzitter wordt van de Raad van Commissarissen van De Graafschap. 'Dat zou wel eens de uitkomst kunnen zijn', zegt Zweers die na het vertrek van Clemence Ross interim-voorzitter werd.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X