Beloften sluiten af met grote nederlaag: 6-0

De laatste wedstrijd van het seizoen leverde Jong De Graafschap nog een fors verlies op. Op bezoek in Zwolle werd het 2-0,

Op het Zwolse kunstgras bleef de eerste heft zonder treffers. Vroeg in de tweede helft viel de 1-0. Een kleine twintig minuten voor het einde viel het tweede doelpunt voor de thuisploeg. Hierna ging het hard en was het verzet van De Graafschap gebroken en kon de score oplopen naar liefst 6-0. Jesper Drost maakte er drie.

Zo komt er voor de ploeg van Jan Vreman een einde aan een wisselvallig seizoen, waarin zijn ploeg eindigt in de middenmoot in de Divisie B.

Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht, Lars van Roon, Jorn de Reus, Mart Raterink, Mattheys Kuypers (50. Sebastiaan Bökkerink), Mathieu Weiss, Jan Willem Stronks, Charlie Trafford (46. Georgios Panagiotidis), Caner Cavlan (13. Jeremy Jonker), Coen Maertzdorf, Belend Shekho