Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Purrel bedankt!

Purrel bedankt!

Zaterdagmiddag was het eindelijk zo ver dat we Purrel Fränkel het afscheid hebben gegeven dat hij verdient. Purrel is een superboer onder de superboeren en zijn vertrek bij de club mag niet zondermeer voorbij gaan.

Samen met de Brigata Tifosi is de SV Superboeren naar Doorwerth vertrokken om bij de huidige club van Purrel afscheid te nemen. Het is een jaar geleden dat Purrel zijn laatste wedstrijd voor De Graafschap heeft gespeeld. Helaas is er toen geen afscheid van Purrel genomen. Al lange tijd werd er over een afscheid gesproken door de supporters. Omdat Duno contact met ons had gezocht is er snel een plan gemaakt om zaterdag naar Purrel te gaan.

Met vlaggen, trommels en spandoeken zijn we naar Doorwerth gegaan. Duno had alles goed voorbereid. Wij mochten in de rust van de wedstrijd Purrel bedanken. Zowel de SV als de BT hadden lovende woorden voor Purrel. Erelid van de SV en tevens oud-collega René Bot, overhandigde Purrel, namens de SV, een ingelijste foto van het mooiste moment dat we van Purrel kennen. Deze prachtige foto gemaakt door Joop Kappert, laat onze held Purrel zien die tegen Vitesse heeft gescoord. Van Sonja ontving Purrel de blauwe witte bloemen.

Namens de BT overhandigde Niels ook dit prachtig moment afgebeeld op canvas. Het was fantastisch hoe Purrel werd toegezongen door de supporters. Purrel bedankte de supporters voor dit prachtige afscheid. Ook de BT had natuurlijk blauwe witte bloemen voor Purrel.

De SV wil Duno heel hartelijk bedanken dat zij het mogelijk heeft gemaakt dat de supporters van De Graafschap Purrel hebben kunnen bedanken. Tevens willen we Duno feliciteren met het behaalde kampioenschap zaterdag.

Met vriendelijke groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X