Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zaterdag afscheid van Purrel Fränkel bij Duno Doorwerth

Zaterdag afscheid van Purrel Fränkel bij Duno Doorwerth

Tweehonderdzevenendertig wedstrijden speelde Purrel Fränkel voor ons. Met zijn nooit aflatende inzet en strijd is hij ontzettend populair bij de supporters. Het is de hoogste tijd dat we afscheid nemen van Purrel , want dat verdient hij.

Ongeveer een jaar geleden speelde Purrel zijn laatste wedstrijden voor de Superboeren. De club waar hij negen seizoenen voor speelde, waarvan acht in de eredivisie. Purrel begon zijn profcarrière bij Telstar in het seizoen 94/95. Gedurende negentien seizoenen speelde hij in de eerste en eredivisie. Seizoen 2011/2012 was zijn laatste seizoen bij ons. Helaas hebben we toen geen afscheid kunnen nemen van onze superboer Purrel. Dat gaan we dan zaterdag alsnog doen, want beter laat dan nooit!

Een vertegenwoordiging van de SV Superboeren en de Brigata Tifosi gaat zaterdagmiddag naar Duno Doorwerth om afscheid te nemen van Purrel. Purrel speelt dan met het 1e van Duno de kampioenswedstrijd. Als er supporters zijn die ook mee willen dan ben je van harte welkom. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Hans de Groot: 06-23.66.68.19.

Met vriendelijke groet,
Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter