Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule-Journaal: de grote finale

Superboerenpoule-Journaal: de grote finale

Ook dit seizoen zullen we door middel van dit Superboerenpoule-journaal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze voorspellingscompetitie.

Komend weekend is de laatste speelronde en maken we ons op voor de grote finale in de Superboerenpoule. Koploper 'Ingo' verdedigt een heeft twee punten voorsprong op de nummers twee en drie op de derde plaats.

De Graafschap kan dit seizoen alleen nog als zesde, zevende of achtste eindigen. De deelnemers die de juiste eindklassering van De Graafschap hebben voorspeld, krijgen dan nog eens 15 punten op hun totaal bijgeschreven.

Mochten deelnemers in de top drie met een gelijk aantal punten eindigen, dan volgt de rangschikking op basis van het aantal keer dat de maximale score (9 punten) per speelronde is behaald. Mocht ook dat geen uitsluitsel geven, dan wordt er geloot om de uiteindelijke posities te bepalen. De prijzen zullen op de jaarlijkse Open Dag worden uitgereikt.

Overzicht periodewinnaars

Overzicht van de winnaars in de reeds gespeelde periodes.

Winnaar Periode 6: Plataan (32 punten)

Winnaar Periode 5: Shirley1988 (33 punten)

Winnaar Periode 4: reurlsesuperboer (39 punten)*

Winnaar Periode 3: wim (30 punten)

Winnaar Periode 2: MarcelDW (39 punten)

Winnaar Periode 1: Dtclej (29 punten)

* Het is niet gelukt om met de eigenlijke winnaar van periode 4, picholon, in contact te komen. De genoemde termijn hiervoor, 15 april 2013, is verstreken. Daardoor  is de nummer 2 uit Periode 4 nu tot periodewinnaar uitgeroepen.

Ook dit seizoen krijgen alle winnaars van een periode een prijs aangeboden door BoXXer Doetinchem, De nummer 1 elektrodiscounter van de Achterhoek. Dit zal gebeuren op zaterdag 1 juni aanstaande vanaf 15.00 uur. De winnaars van Periode 1 ten en met 5 zijn hierover reeds geïnformeerd. En verdere informatie volgt nog.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Vragen

Heb je een vraag over de Superboerenpoule? Mail ‘m naar poule@superboeren.nl

Over Superboerenpoule seizoen 2013/2014

De Superboerpoule van dit seizoen zit in de eindfase en zal, evenals in voorgaande seizoenen een spannende ontknoping kennen. Wij kijken ook alvast vooruit op de volgende editie.

Controleer uw accountgegevens

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld voor de Superboerenpoule, dan heeft u een eigen account. Mocht in de tussentijd bijvoorbeeld uw e-mailadres veranderd zijn, dan kun u dit zelf aanpassen in uw eigen account.

Ga hiervoor naar www.superboeren.nl/pool/login en log in met uw oude mailadres en het wachtwoord. Hierna kunt u uw gegevens aanpassen. Deze zullen vrijwel direct worden doorgevoerd. Op deze manier hopen we bij de start van de nieuwe inschrijvingen dat de meeste veranderingen op tijd zijn doorgevoerd.

Mocht het onverhoopt toch problemen opleveren, neem dan contact op via poule@superboeren.nl.

Volgend seizoen ook meedoen?

Wilt u het komend seizoen eens meedoen aan de Superboerenpoule en de spanning van deze voorspellingscompetitie zelf ervaren? Maak dan nu alvast een account aan. Ga naar: www.superboeren.nl/pool/newaccount.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X