Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Telstar-thuis

In aanloop naar... Telstar-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie staat onder leiding van arbiter Bekebrede. Zijn twee assistenten op De Vijverberg zijn de heren De Smalen en Dobre. Vierde man is de heer Grilis.

- Met 28 punten bezet Telstar een gedeelde dertiende plaats.

- Met 31 doelpunten is de club uit Velsen-Zuid verreweg de minst scorende ploeg dit seizoen in de Eerste Divisie.

- Bij de ploeg van trainer Marcel Keizer, die in zijn actieve loopbaan ook nog het shirt van De Graafschap droeg, is de geblesseerde Johan Kulhan niet inzetbaar. Daarnaast hebben Melvin Grootfaam en Leandro Resida de griep.

- De Graafschap wacht al sinds 15 maart op een overwinning. Toen werd FC Emmen met 4-1 geklopt.

- Pieter Huistra keert na een schorsing weer terug op de bank bij De Graafschap.

- De technische staf van De Graafschap besloot eerder deze week om Soufian El Hassnaoui uit de selectie te zetten en voorlopig gen beroep meer te doen op de aanvaller.

- Volgens de oefenmeester was het nodig om nu, vooruitlopend op de komende Play-Offs, de teugels wat aan te halen. We zullen de komende weken zien welke invloed dit gaat hebben op het spel van de Doetinchemse club.

Nieuws van SV Superboeren

- Het is weer tijd voor de jaarlijkse verkiezing van de Populairste Superboer. Je stem uitbrengen kan tot en met 5 mei (meer).

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,35

Gelijkspel: 5.,06

Nederlaag: 1,58

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Controleer uw accountgegevens

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld voor de Superboerenpoule, dan heeft u een eigen account. Mocht in de tussentijd bijvoorbeeld uw e-mailadres veranderd zijn, dan kun u dit zelf aanpassen in uw eigen account.

Ga hiervoor naar www.superboeren.nl/pool/login en log in met uw oude mailadres en het wachtwoord. Hierna kunt u uw gegevens aanpassen. Deze zullen vrijwel direct worden doorgevoerd. Op deze manier hopen we bij de start van de nieuwe inschrijvingen dat de meeste veranderingen op tijd zijn doorgevoerd.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X