Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Persbericht TiTaTuinmeubelen.nl

Persbericht TiTaTuinmeubelen.nl

De nieuwe hoofd- en shirtsponsor van De Graafschap

TitaTuinmeubelen.nl is in het voorjaar van 2011 opgericht en direct daarna van start gegaan met de bouw van een professionele en gebruiksvriendelijke webwinkel, gespecialiseerd in de consumentenverkoop van tuinmeubelen en aanverwante artikelen.

De afgelopen maanden zijn gebruikt om de webshop volledig door te ontwikkelen en te testen op het feilloos werken van alle functionaliteiten. Van betalingssystemen tot aanbiedingsbanners en van keuzestructuren tot de logistieke afhandeling, waarbij pallets vol tuinmeubelen kris kras door Nederland dienen te worden vervoerd en enkele dagen na de bestelling dienen te worden afgeleverd. Dat proces is inmiddels succesvol afgerond.

Per 1 augustus jl. is de webwinkel TitaTuinmeubelen.nl officieel online. Pas één week in de lucht en nu al de hoofd- en shirtsponsor dit seizoen van De Graafschap? Hierbij de achtergronden; De directie van TitaTuinmeubelen.nl heeft de ambitie uitgesproken om binnen één jaar  de meest professionele, de leukste en bovenal de grootste (qua omzet) webwinkel voor tuinmeubelen van Nederland te worden. Daaruit spreekt een duidelijk “aanvallende” ambitie en er is de afgelopen tijd dan ook driftig gezocht naar het juiste platform om deze doelstelling kracht bij te zetten. Bij De Graafschap is dat medium gevonden, waarbij TitaTuinmeubelen.nl voetbal in het algemeen en de Superboeren in het bijzonder een enorm warm hart toedraagt.

Voor de vele voetbalfans in Nederland zullen het komende seizoen diverse interessante acties ontwikkeld worden. Daarbij zullen De Graafschap supporters van EXTRA voordelen gebruik kunnen maken. Daartoe zal door TitaTuinmeubelen.nl nauw met de commerciële afdeling van De Graafschap worden samengewerkt.

Als handelsnaam op internet voor de tuinmeubel-webshop is zeer bewust gestreefd naar een duidelijk onderscheidende en sympathiek overkomende naam, die na deze te hebben gehoord een glimlach om ieders mond tovert en niet gemakkelijk meer vergeten wordt. Hij “blijft hangen” tot het moment van aanschaf van een tuinset is aangebroken. En daar is het de oprichter van het bedrijf uiteindelijk allemaal om te doen.

In de webwinkel van TitaTuinmeubelen.nl zullen naast vele bekende merken, ook eigen modellen verkocht gaan worden. Deze speciale collecties worden direct bij de fabrieken in China, Indonesie en Vietnam door het bedrijf ingekocht. Door aan de bron de producten te betrekken, worden alle tussenschakels er uit gelicht en dat voordeel wordt weer aan de consument doorgegeven. Op die manier kan TitaTuinmeubelen.nl recht doen aan haar pay off van “Tuinmeubelen Tegen Toverprijzen”.  Hiervoor is bij het bedrijf inmiddels alles in gang gezet om dit ook daadwerkelijk te realiseren en zijn enorme opslaghallen beschikbaar om het logistieke deel goed te laten verlopen. Daartoe werken in Hengelo 10 medewerkers al enkele maanden keihard om de marktintroductie tot een succes te maken.

TitaTuinmeubelen.nl is bijzonder trots op het hoofd- en shirtsponsorschap van De Graafschap en verwacht met deze grote stap het ambitieniveau van het nog jonge bedrijf te kunnen realiseren. En gaat er daarbij van uit dat De Graafschap aan het einde van het seizoen hetzelfde zal kunnen zeggen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X