Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Contract Jordan Garcia-Calvete bij De Graafschap

Contract Jordan Garcia-Calvete bij De Graafschap

De Graafschap heeft met Anderlecht overeenstemming bereikt over Jordan Garcia-Calvete. De 21-jarige Belg, die voor het tweede seizoen op rij wordt gehuurd van de Belgische topclub, wordt overgenomen door De Graafschap. Hij tekent een contract voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen.

De aanvallende middenvelder, met Spaanse roots, gaf onlangs al aan met De Graafschap in gesprek te zijn over een contract voor meerdere jaren. Met Anderlecht is afgesproken dat de club meedeelt in de transfersom als Calvete tussentijds wordt verkocht aan een andere club.

'Jordan kan zeker nog doorgroeien bij ons', zegt manager Roland Vroomans van De Graafschap. 'Hij maakt een goede ontwikkeling door'. Binnenkort zal de Achterhoekse club ook bekendmaken dat Jerry van Ewijk een contract krijgt. De aanvaller, die de laatste weken in de basis staat bij De Graafschap, kan een verbintenis voor twee jaar ondertekenen.

De Graafschap wacht volgens Vroomans met een besluit over andere spelers die een aflopend contract hebben tot na het seizoen. Onlangs sprak verdediger Jochem Jansen zijn ergernis uit over het feit dat hij tot nu toe niets hoorde van de club. 'Voor een deel is dat ook terecht. We laten ze in het ongewisse. Maar toen ze een brief kregen, hebben we een open verhaal neergelegd. Eerst moeten we namelijk weten waar De Graafschap volgend seizoen speelt. Daar hangt het vanaf', aldus Vroomans.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X