Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vernieuwde Supporterskantine geopend

Vernieuwde Supporterskantine geopend

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Cambuur vond op De Vijverberg de feestelijke opening plaats van de vernieuwde Supporterskantine, onder de Spinnekop.

Bij aanvang van de winterstop s SV Superboeren De Graafschap begonnen  met de grondige opknapbeurt voor de kantine. Zo werd alles opnieuw opnieuw in de verf gezet en  is de geluidinstallatie vernieuwd. Ook is er nieuwe wanddecoratie aangebracht. Wij zijn trots op het eindresultaat en op alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt.

Algemeen directeur Henk Bloemers van De Graafschap sprak bij de opening zijn waardering uit en overhandigde twee ingelijste shirts met handtekeningen aan de Supportersvereniging. DJ Dennis van Amerongen verzorgde deze middag de muziek. Ook Drum & Showfanfare DES uit Doetinchem, de laatste thuiswedstrijden vaste gast op De Vijverberg was van de partij.

Enkele foto's van deze opening staan in ons fotoalbum. Deze foto zijn geschoten door www.achterhoekfoto.nl.

Zoekt u informatie over hoe u lid kunt worden van onze Supportersvereniging, klik dan hier, of klik op de banner aan de rechterzijde van deze pagina.

Wij danken ook de bedrijven hun steentje hebben bijgedragen

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zaterdag 7 november, aanvang 14:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker