Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule-Journaal: hoofdprijzen bekend

Superboerenpoule-Journaal: hoofdprijzen bekend

De strijd om de winst in de Gelderesch Reizen Superboerenpoule is nog in volle gang. De te winnen prijzen zijn inmiddels bekend. Deze zijn beschikbaar gesteld door de naamgever van de voorspellingscompetitie Gelderesch Reizen.

De winnaar wint een busreis naar Berlijn. Deze trip is voor twee personen. De nummer twee en drie winnen elk een dagtocht eveneens voor twee personen.

Mochten deelnemers in de top drie met een gelijk aantal punten eindigen, dan volgt de rangschikking op basis van het aantal keer dat de maximale score (9 punten) per speelronde is behaald. Mocht ook dat geen uitsluitsel geven, dan wordt er geloot om de uiteindelijke posities te bepalen. De prijzen zullen op de jaarlijkse Open Dag worden uitgereikt.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Over Superboerenpoule seizoen 2013/2014

De Superboerpoule van dit seizoen zit in de eindfase en zal, evenals in voorgaande seizoenen een spannende ontknoping kennen. Wij kijken ook alvast vooruit op de volgende editie.

Controleer uw accountgegevens

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld voor de Superboerenpoule, dan heeft u een eigen account. Mocht in de tussentijd bijvoorbeeld uw e-mailadres veranderd zijn, dan kun u dit zelf aanpassen in uw eigen account.

Ga hiervoor naar www.superboeren.nl/pool/login en log in met uw oude mailadres en het wachtwoord. Hierna kunt u uw gegevens aanpassen. Deze zullen vrijwel direct worden doorgevoerd. Op deze manier hopen we bij de start van de nieuwe inschrijvingen dat de meeste veranderingen op tijd zijn doorgevoerd.

Mocht het onverhoopt toch problemen opleveren, neem dan contact op via poule@superboeren.nl.

Volgend seizoen ook meedoen?

Wilt u het komend seizoen eens meedoen aan de Superboerenpoule en de spanning van deze voorspellingscompetitie zelf ervaren? Maak dan nu alvast een account aan. Ga naar: www.superboeren.nl/pool/newaccount.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X