Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... MVV Maastricht-uit

In aanloop naar... MVV Maastricht-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Maastricht staat onder leiding van de heer Wiedemeijer. Hij weet zich in De Geusselt geflankeerd door zijn assistenten Hoksbergen en Polman. de heer Van Turenhout is de vierde man.

- MVV en De Graafschap maken zich op voor de eindsprint van het seizoen.  Nu is het nog een duel tussen de nummers twee en vijf. Maar bij een definitief failliet van SC Veendam ziet de stand er midden volgende week weer heel anders uit en zakken de ploegen naar positie vier en zeven.

- MVV-trainer René Trost heeft enige weken geleden al laten weten dat hij zijn aflopende contract bij de winnaar van de eerste periode niet zal verlengen.

- MVV voerde lang de ranglijst aan, maar kende een zwakke fase direct na de winterstop.

- Tegen De Graafschap kan MVV niet beschikken over de geschorste middenvelder Rutjes. De opengevallen plaats wordt ingenomen door La Rosa.

- Clubtopscorer Schreurs, al goed voor tien doelpunten dit seizoen, is langdurig uitgeschakeld door kruisbandletsel.

- Tom Van Hyfte scoort er de laatste weken lustig op los. Als middenvelder maakte hij er al negen.

- De Graafschap zit al enige tijd niet ruim in de verdedigers. Jochem Jansen, Ted van de Pavert, Frank van Kouwen en Vlatko Lazic zijn niet inzetbaar.

- Anco Jansen zit zijn tweede van vier duels schorsing uit.

- Rogier Meijer, voor wie de club formeel ontslag aan heeft gevraagd, heeft al aangegeven 'zijn' club komende zomer te verlaten.

- Trainer Pieter Huistra kan een nieuw eenjarig contract tekenen op De Vijverberg. De Graafschap sprak eerder nog de wens uit de oefenmeester meerdere jaren aan zich te willen binden.

- Tegen FC Emmen (4-1, winst) bekroonde Jerry van Ewijk zijn eerste basisplaats meteen met een doelpunt. Hij werd hiermee de dertiende Graafschap-speler die dit seizoen het net wist te vinden.

Nieuws van SV Superboeren

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 50,32

Gelijkspel: 27,37

Nederlaag: 22,31

Deze wedstrijd is de laatste in periode 5 van de Superboerenpoule. De huidige nummer een in deze periode zal deze wedstrijd tandenknarsend en nagelbijtend volgen.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X