Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Emmen-thuis

In aanloop naar... FC Emmen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij deze wedstrijd op De Vijverberg is de heer Honig de leidsman. Hij wordt geassisteerd door de heren Gerritsen en Matthijssen. De heer Ter Braak maakt als vierde man het kwartet compleet. Voorafgaand aan het duel zal er één minuut stilte zijn ter nagedachtenis aan Tante Lien. Zij overleed eerder deze week op 85=jarige leeftijd.

- In Emmen was het deze week ook schrikken door een kortstondige ziekenhuisopname van trainer Joop Gall. De sympathieke oefenmeester onderging er een dotterbehandeling. Hij zal in Doetinchem niet op de bank zitten en worden vervangen door zijn assistent Joseph Oosting.

- FC Emmen is dit seizoen een laagvlieger. Maar de vier zeges op rij maken dat de ploeg nu dertiende staat met 26 punten.

- De sterke serie van de ploeg uit Drente kan niet los worden gezien van de terugkeer van Ruud ter Heide. De 30-jarige spits is samen met ploeggenoot Weghorst clubtopscorer met zes treffers.

- Bij De Graafschap was voetbal even niet het belangrijkste. De club verloor in Tante Lien haar gezicht, een erelid, clubicoon en een geliefd mens. Tante Lien was de oma van Rogier Meijer, die wel deel uit maakt van de selectie voor deze wedstrijd.

- Topscorer Anco Jansen is de komende vier duels geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart tegen FC Volendam. Die andere Jansen, Jochem, is eveneens geschorst na zijn vijfde prent dit seizoen.

- Vooral defensief heeft Pieter Huistra de nodige kopzorgen, maar de oefenmeester ziet Massop en Garcia-Calvete terugkeren van blessures.

Nieuws van SV Superboeren

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Wij zoeken een nieuw ontwerp voor onze ledenpas. Hiervoor hebben we een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,35

Gelijkspel: 5,54

Nederlaag: 1,11

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X